Je mag je bij Catharinadal verwachten aan een ruim assortiment kazen dat we regelmatig vernieuwen en uitbreiden.
De meeste harde kazen worden gemaakt van onze eigen hoevemelk van het authentieke roodbonte MRIJ-ras (koe die in het gebied tussen Maas, Rijn en IJsel gefokt wordt). Daarnaast hebben we ook erg lekkere harde geiten- en schapenkazen. Voor die melk werken we samen met de Stalse Schans uit Koersel Stal en Erik Jans van Lummen. Het zijn stuk voor stuk smaakvolle natuurkazen die door zowat iedereen gesmaakt worden.
Als kaas voor jou net ietsje meer mag hebben, stellen we je graag onze harde kruidenkazen voor. Die bieden een mooie mix van de typische kaassmaak en de specifieke smaak van natuurlijke smaakmakers zoals komijn of honingklaver.
Als kaas voor jou een beet mag hebben, stellen we je graag onze harde kazen voor.
Als kaas voor jou een beet mag hebben, stellen we je graag onze harde kazen voor.